Daha Fazlası :
Home » , , » Nasıl belirleneceği, bulun ve ürün anahtarını değiştirme

Nasıl belirleneceği, bulun ve ürün anahtarını değiştirme


Bu makalede, bir ürün anahtarının nasıl belirleneceği, bulunacağı ve değiştirileceği açıklanmaktadır. Bir ürün anahtarı, rakam ve harfleri "kilidini açmak" veya ürünü açmak için Microsoft yazılım yükleme sırasında kullanılan benzersiz bir birleşimidir. Yükleme sırasında istendiğinde ürün anahtarını girmezseniz ürün anahtarı girilinceye kadar ürün açılmayabilir. 

Not Bir ürün anahtarı bir ürün kimliği (PID) numarası değil. Ürün başarıyla yüklendikten sonra bir PID oluşturulur. PID müşteriler için destek çağırdığınızda ürün tanımlamanıza yardımcı olması için Microsoft Müşteri Hizmetleri tarafından kullanılır.


Ürün anahtarı nasıl belirlenir

Microsoft ürün anahtarları genellikle 5 gruba ayrılır 25 karakter içerir.

Ürün anahtarı nerede bulunur

Ürün anahtarı genelde DVD veya CD kapağının arkasındaki turuncu ya da sarı etikette bulunur. Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin bilgisayar üreticiniz tarafından önceden yüklenmişse, Windows ürün anahtarı etiketi bilgisayar üzerinde bulabilirsiniz.

Ürünü ileride yeniden yüklemeniz durumunda ürün cdsi veya dvdsi ile birlikte ürün anahtarını güvenli bir yerde sakladığınızdan emin olun. Ürün, ürün anahtarı ve cd veya dvd olmadan yeniden yüklenemez.

Ürün anahtarları, yazılım ürünlerinin özgüdür. Örneğin, bir Windows ürün anahtarı Microsoft Office Ürün kilidini açmak için kullanamazsınız.

Yeni ürün anahtarı nasıl elde edilir

Lütfen yazılımı bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak geldiyse, değiştirilen ürün anahtarı edinmek için bilgisayarınızın üreticisine başvurun.

Bilgisayarınızdan ayrı ayrı satın alınan bir ürün için bir Microsoft Ürün ke değiştirmek için Microsoft Müşteri Hizmetleri ve Destek başvurmanız gerekir. Uygun telefon numarasını bulmak için aşağıdaki Microsoft Web sitesini ziyaret edin: Not Yeni bir ürün anahtar için Microsoft Müşteri Hizmetleri ve Destek ekibine başvurun, bir ücret ödemeniz gerekebilir. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle konuşurken, bilgisayarınızdan veya ürün cdsi veya dvdsinden bilgi sağlamanız gerekebilir.

Bir ürün anahtarı edinme hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki Microsoft Websites ziyaret edin:
823570 Kayıp veya bozuk Microsoft Office ürün anahtarını değiştirme
2279109 Mac için Office uygulamasının ürün anahtarını bulma veya yeni bir ürün anahtarı edinme
973457 Windows, Streets & Trips veya MapPoint Microsoft Oyunları için yeni bir ürün anahtarı nasıl elde edilir

Otomatik TercümeMakale numarası: 811224 - Son Gözden Geçirme: 21 Nisan 2013 Pazar - Gözden geçirme: 11.0
Bu makaledeki bilginin uygulandığı durum:
  • Customer Service and Support Information
Anahtar Kelimeler: 
kmcustomerservice kbnomt kbinfo kbcip kbmt KB811224 KbMttr
ÖNEMLİ: Bu makale, Microsoft Makine Çevirisi Düzenleme yazılımı tarafından tercüme edilmiş olup, yüksek olasılıkla profesyonel bir çevirmen yerine CTF teknolojisi kullanılarak, Microsoft Topluluğu tarafından düzenlenmiştir. Microsoft, Bilgi Bankamız içindeki tüm makaleleri kendi dilinizde okuyabilmeniz için size hem profesyonel çevirmenler tarafından tercüme edilen hem de makine tarafından tercüme edildikten sonra Topluluk tarafından kontrol edilen makaleler sunar. Bununla birlikte, makine tarafından tercüme edilen, hatta Topluluk tarafından kontrol edilen bir makale bile her zaman mükemmel dil kalitesinde olmayabilir. Makalede dilinizi konuşan yabancı birisinin yapabileceği türden sözcük, söz dizimi veya dilbilgisi hataları bulunabilir. Microsoft, içeriğin hatalı tercümesinin veya müşterilerimiz tarafından kullanımının doğurabileceği olası yanlış anlamalar, hatalar veya zararlardan sorumlu değildir. Öte yandan Microsoft, Makine Çevirisi Düzenleme işlemini geliştirmek amacıyla Makine Çevirisi Düzenleme yazılımını ve araçlarını sık sık güncelleştirmektedir.
Makalenin İngilizcesi aşağıdaki gibidir: 811224
Share this article :

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011. PccNett . Tüm Hakları Saklıdır.
Design Template by pccnett | Support by creating website | Powered by Blogger